Boy Shoots!...

Boy menembak orang?... or Boy tembak ngan mulut laser?... or Boy shooting?... or Boy nak score?... or Boy pancut?

Name:
Location: PJ, Selangor, Malaysia

if u got d money, i've got ways to invest it & make more money! besides that... i'm just a concept creator, part-time actor, TV/movie director & screenwriter. as a hobby & community service, i used to own, manage & coach my own football team, generally for underaged boys.


"With great power, comes great responsibility. Its my curse, its my gift."

"No matter what I do, no matter how hard I try: The ones I love, will always be the ones who pay."

"Human beings are created to stand many things, but being lonely certainly isn't one of them."



Ah Long Bukit Beruntung


View more video clips at Yashi


Thursday, May 20, 2004

NST... sumber ilham ku

Kejap sangat pulak hujan dah renti! Aku baru plan nak tido ngan nyamannya... So, pospon tido!
Recess jap...Rehat otak jap... bukak paper!

Isy! Pic Maid Indon 19thn luka 1 belakang kena curah air panas, kena belasah dgn hanger & kena sterika! Semuanya mula dr terpecah cawan teh sebijik! Rupanya kat paha, kelangkang & bawah teteq pun kena sterika gak... Semuanya ihsan dr cik Puan! Aku heran leh sampai dah berbulan2 benda ni terjadi, baru Maid tu nak lari! Tu pun lepas kepala dah berdarah kena hentak dengan cawan!
Bila ditanya: "Enggak tau KL... kemana saya mau pergi? saya takut!"... Mcmana jiran leh x tau?: Pintu tingkap semua ditutup rapat sebelum mendera! Bayangkan Maid tu menjerit!... Aduuuih! Ngeri tgk pic dia... leh bayangkan pnderitaan dia! ...sian!

NST Front page atas: Kes Noritta... bunyi cam cerita lucah!
Satu2 terbukti betul spt rumours:
Hanif balak Noritta, Kenneth live-in lover, Noritta & housemate/bestfriend kejer part-time GRO, selalu minum & layan jantan kat lounge...
So smalam keluar lak bukti2 yg menggegarkan!
Akhirnya sahlah yg Noritta mati bukan kena gogol... tp SM play (sado-maso sex)! Bukti kesan lak... kena hempap face-down, anus sampai luka2, mani bertakung banyak round/partner (lbh dr 3!)... Tapi semua bukti menunjukkan macam si-Hanif nyer kejer!
Ke dia & Kenneth? Macam mana dgn mamat Rasta tu lak? Aku saspek sumer tiga2 pojek malam tu dgn Noritta. Silap2 ada org ke-4, VVVIP! Tapi yg part tu sure dikaver abis!

Masih lagi psl bicara kes gogol... pasal Canny Ong pulak!
Pendedahan terbaru... cincin Canny harga RM80,000 hilang, & tayar berisi simen yg di letak dlm manhole terlalu berat utk diangkat seorg diri! Kes ni pun cam ada lebih dr sorang yg terlibat!

Kat dlm lak, cerita 3 mamat 19thn gogol & paxa oral sorg dak U. Semua muka jelas terpampang! Nampaknya saranan PakLah supaya bg full coverage pd rapists disambut baik oleh media. Bukan saja nama, tapi pic & description tiga2 ekor tu diberi dgn detail. Hmmm...

Tiba2 mata aku ternampak berita menarik! Kes rayuan DSAI... Gani Patail kata semua kata2 Azizan boleh diterima sbg bukti kukuh! Walaupun Augustin Paul pernah tegur Azizan sebab x konsisten, tp tu semua dah dilupakan! Walaupun Azizan x sure bulan berapa (???) dia kena liwat, tp tu pun x diambil peduli. Walaupun pihak pendakwa 2 kali tukar "TAHUN MELIWAT AZIZAN" (dr 92 ke 94 ke 93), tp bg hakim tu x apa! Walaupun Azizan xde kredibiliti sbb dia menipu & ditangkap khalwat, tp Gani kata: "Walaupun dia ditangkap khalwat, itu tak bermakna kata2nya tak boleh diterima..."
Ko jawab ngan Tuhan je lah... Azizan, Gani Patail, Augustin Paul, Arifin Jaka, Aziz Shamsudin, Megat Junid, Rafidah Aziz, Rahim Tamby Chik, Sanusi Junid, Tun Det...

Loorhh... ni lak psl 5 dak-K (Klate) kat PKN isap ganja! Macam2... yg kena anal berlambak tp cuma 2 dak Sabah tu je yg ripot; yg mati lemas mujo 2 org je, tu pun kalo bukan sbb Komander yg kes ke-2 tu kena tendang, sesilap gamai lagi yg k.o.; yg kena gogol mujo sorg je yg ripot; yg begaduh dah jd cam kes harian... kemarin bila trainer & dak PKN xleh leraikan, siap panggil 2 team PDRM utk suruh 2 geng yg bergaduh tu supaya beat it! (blah... bukan pukul!) Gaduh dah biasa, dah normal! & now kes isap ganja la pulak! Tp... dr 5 tu, 3 mengaku! Hukuman? Bukan Serenti, bukan lokap... tp Pusat Pemulihan PKN sambil habiskan program! Waaa macam tu pulak??? 18 bukan kira dah adult ke? so layak kena cam adults kena! ke ni antara insentif masuk PKN?

So, kesimpulan PKN?

Semua masalah remaja dah di highlight... merokok, mencuri, gaysex, rogol, molest, intai, kacau awex, berkliq, perkauman, state rivalry (Pantai Timur vs Pantai Barat), gaduh, buli, gangsterism, X patuh arahan sampai bawa maut (lemas) & latest... ganja! Bg aku semua ni penyakit sosial yg xkan dpt dibasmi dgn PKN. In fact, PKN memberi platform & arena! So, aku rasa mcm ada pihak2 tertentu yg anti-PKN dr mula. & sekarang dorg ni yg dok jadi dalang yg gunakan media. Masa fasa 1st dulu, kat NST ada logbook/diary 3 org PKN trainee. sejak tu lagi aku rasa mcm ada sesuatu yg x kena... sbb dlm media dok sokong PKN, leh ada diary 3 budak tu! Yg menariknya, diary dorg xde tunjuk mcm dorg ni 100% pro-PKN! Motif NST? x jelas... tp lepas 1 Mei dulu, 1st batch PKN grad! Dlm ramai2 tu, termasuklah anak lelaki Lazarus Rokk, editor sports (kot) NST. Dia punya artikel, tekankan yg anaknya terlibat bergaduh, sesama Indian... tapi dileraikan oleh Mly! Konfius balik aku! So aku masih x sure, NST ni pro ke anti PKN. xyah tanya dorang! Kalo tanya dah tentu dorg jwb... PRO!!!

Berita dunia? Sonia xmau jd PM India sbb anak2nya Rahul & Prayika dah warning... ingat Daddy? ingat Granny? Jadi Mr Singh jugak yg dpt jd PM! Model kegentlemanan dtg dari Sonia... ditujukan khas kpd PakLah yg potong trip!

Selain dr tu? Kat Rafah, bandar kelahiran Intifada 4 thn lalu, 20 org Palestin (termasuk pic jenazah sorg syahid yg belum baligh sdg di papah!) dibunuh bila askar Israel tembak kat penunjuk perasaan! Ariel Sharon, Bush... pun jawab ngan Tuhan je lah!

Aku nak citer psl berita bola... tapi...

...hermmm... dah kol 11pg... x sure nak tido ke nak samong naip.

Otak cam cergas,
mata cam kecik,
wrist cam lenguh,
blakang cam sengal...
katil cam panggil...

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Those occasions are tennis elbow strap or brace invariably at the most in
demand? And maybe that's just my view because I didn't
know Eli could runI'd do if for 100 Pounds, that's like a million dollars.
Geez, those have to hurt. 9% During this time span, 1643 individual players
participated in the Bills' walkthrough on Monday.

Feel free to visit my webpage ... exercise for tennis Elbow

6:30 PM  
Blogger 艾丰 said...

jianbin1125
louis vuitton
michael kors outlet store
canada goose jackets
replica handbags
louboutin uk
canada goose sale
michael kors outlet,michael kors outlet online,michael kors,kors outlet,michael kors handbags,michael kors outlet online sale,michael kors handbags clearance,michael kors purses,michaelkors.com,michael kors bags,michael kors shoes,michaelkors,cheap michael kors
cheap oakley sunglasses
nike air max 2014
ugg boots
hollister,hollister canada,abercrombie and fitch,abercrombie,abercrombie fitch,abercrombie kids,a&f
hollister pas cher
oakley
ugg boots outlet
adidas jeremy scott
chanel outlet store online
michael kors outlet sale
moncler jackets
cheap uggs
michael kors handbags
links of london uk
the north face jackets
basketball shoes
north face jackets
michael kors outlet
ugg outlet
louis vuitton outlet store
true religion sale
giuseppe zanotti sale
barbour clothing
ferragamo shoes
air jordan shoes
nike trainers uk
canada goose outlet

1:47 PM  
Blogger dong dong23 said...

toms outlet
true religion outlet
nike free run 2
polo ralph lauren
louis vuitton handbags
nike air jordan
ray ban sunglasses
kobe 11
kevin durant shoes 8
michael kors handbags
adidas outlet
michael kors outlet online sale
true religion outlet
ray-ban sunglasses
adidas stan smith
coach outlet online
burberry outlet
adidas ultra boost
gucci
nike uk
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton handbags
coach outlet
celine
toms outlet
tods outlet
burberry outlet online
air jordan 13
jordan 3 infrared
louis vuitton
lebron james shoes 13
coach factory outlet
fitflops sale clearance
juicy couture
nike factory outlet
michael kors outlet
ghd hair straighteners
louis vuitton outlet stores
coach factory outlet
cheap jerseys
20167.20wengdongdong

11:22 AM  

Post a Comment

<< Home