Boy Shoots!...

Boy menembak orang?... or Boy tembak ngan mulut laser?... or Boy shooting?... or Boy nak score?... or Boy pancut?

Name:
Location: PJ, Selangor, Malaysia

if u got d money, i've got ways to invest it & make more money! besides that... i'm just a concept creator, part-time actor, TV/movie director & screenwriter. as a hobby & community service, i used to own, manage & coach my own football team, generally for underaged boys.


"With great power, comes great responsibility. Its my curse, its my gift."

"No matter what I do, no matter how hard I try: The ones I love, will always be the ones who pay."

"Human beings are created to stand many things, but being lonely certainly isn't one of them."



Ah Long Bukit Beruntung


View more video clips at Yashi


Tuesday, June 01, 2004

1st noon walk

dah lupa bila last skali berjalan tgh hari... surely not this year!

neway it sure reminded me y i hated d sun so much, dlm kontex tepaxa bejalan pukul 11 lebih utk mendapatkan lrt. if u ask me y man wud rather walk in d sun then carry an umbrella, then i'll show u man in long sleeves & tie taking a walk @ midday. btw, do u notice that mainly Muslim women in Msia yg pakai tudung dont need to use an umbrella compared to their non-muslim counterparts? another proof of Islam's wonders.

back to topic...
speed normal aku 7 minit dr rumah ke tmn tasik tu, 8 minit utk sampai ke platform stsn. kalau ikut hati nak masuk gear empat, tp memandangkan peluh yg akan keluar sbb enjin lebih laju terpaxa maintain 3rd gear, my normal speed. s a result, raser macam berasap gaklah kepala. mppj x cukup tanam pokok rendang along d route, jd tepaxa jln without shade.

bila tiba kat tmn tasik aku tgk yg setiap gazebo ada org lepak, semuanya baring sorang2. even 2 akak sapu daun kat taman tu pon lepak kat bawah shades. aku dah x sabar nak lalu bwh trek lrt tapi tgk2 eventho kalau hujan memang cantik kalo lau bawah lrt track tu, tp sbb belum betul noon jd trek jogging yg mppj buat tu x diredupi bayang2. (diredupi? watever...) aku tepaxa lalu kat lorong basikal. lalu obstacle coursenya. bertambha peluh, dlm usaha x nak berpeluh!

neway... moral of d story, aku x sanggup bejalan ke LRT stsn tghari buta lagi dah. oyeah... this must b my most boring post!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home