Boy Shoots!...

Boy menembak orang?... or Boy tembak ngan mulut laser?... or Boy shooting?... or Boy nak score?... or Boy pancut?

Name:
Location: PJ, Selangor, Malaysia

if u got d money, i've got ways to invest it & make more money! besides that... i'm just a concept creator, part-time actor, TV/movie director & screenwriter. as a hobby & community service, i used to own, manage & coach my own football team, generally for underaged boys.


"With great power, comes great responsibility. Its my curse, its my gift."

"No matter what I do, no matter how hard I try: The ones I love, will always be the ones who pay."

"Human beings are created to stand many things, but being lonely certainly isn't one of them."



Ah Long Bukit Beruntung


View more video clips at Yashi


Sunday, November 14, 2004

SELAMAT MENYAMBUT AIDIL FITRI

ucapan ringkas aku buat semua pelawat blog aku, SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, maaf zahir batin kepada semua, altho ada yg x ada kaitan bathiniah dgn aku.

dulu budak2 semua guna ungkapan sama, Maaf Zahir Batin, tanpa tau maxud. tapi budak2 zaman sekarang dah advanced dan cuma yg kat sekolah rendah je aku tenguk repeat that same phrase. yg dah besar dah pandai lak edit..."maaf zahir aje", or "batin x leh maaf" & sbgnya. apa maknanya? dorang ni tau ke apa maxudnya?

ada yg faham bila sebut batin, yg didalam hati. yg tu betullah... tapi ada gak yg anggap batin dlm skop sexual, s in "tenaga batin". ada pulak yg ingat batin s in ilmu batin. hmmmm... tu lah budak2. org sebut dia sebut. org buat lawak, dia buat lawak. org edit & tambah, dia pun sama. tapi itu yg bezakan budak2 & dewasa kut.

so aku x rasa pelik sangat bila budak2 yg sebut, tapi bila org tua yg sebut.... hmmm buatkan aku terfikir seikhlas mana maaf diorang tu. x gitu?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home