Boy Shoots!...

Boy menembak orang?... or Boy tembak ngan mulut laser?... or Boy shooting?... or Boy nak score?... or Boy pancut?

Name:
Location: PJ, Selangor, Malaysia

if u got d money, i've got ways to invest it & make more money! besides that... i'm just a concept creator, part-time actor, TV/movie director & screenwriter. as a hobby & community service, i used to own, manage & coach my own football team, generally for underaged boys.


"With great power, comes great responsibility. Its my curse, its my gift."

"No matter what I do, no matter how hard I try: The ones I love, will always be the ones who pay."

"Human beings are created to stand many things, but being lonely certainly isn't one of them."



Ah Long Bukit Beruntung


View more video clips at Yashi


Friday, February 18, 2005

akibat tukar number handfon...

...aku terpaxa sms number baru aku kat semua kengkawan yg aku nak terus berhubung. ni jugak peluang keemasan untuk melupakan kengkawan yg aku nak jauhkan diri.

so dlm reramai2 yg aku sms termasuklah kawan lama aku Ilna Padena. Ilna sorang pelakon yg dah menjadi Producer, Director & Scriptwriter. aku kenal Ilna sejak zaman dia belum kahwin. aku jugak kenal partner dia - Vati - dari zaman bujangnya. in fact masa kecik rumah Vati x jauh dr rumah aku. so dorang ni macam member gak la.

so tghmlm 18Mac, number Ilna adalah salah 1 dr number yg aku smskan.

bayangkan xcitednya aku bila tiba2 dpt reply sms pukul 12:04:58 yg bertulis:
"Saya nak ambik awak berlakun. Free tak 22-25hb ni?"

laju je aku reply: "Free! watak ciput je ke?"

aku tunggu gak jap reply, tapi ternyata Ilna xkan jwb lg kut...

so aku pun menunggu dgn debaran... maklumlah, dah masuk 3thn aku x kuar TV. rindu gak sket2 kat dunia lama aku...