Boy Shoots!...

Boy menembak orang?... or Boy tembak ngan mulut laser?... or Boy shooting?... or Boy nak score?... or Boy pancut?

Name:
Location: PJ, Selangor, Malaysia

if u got d money, i've got ways to invest it & make more money! besides that... i'm just a concept creator, part-time actor, TV/movie director & screenwriter. as a hobby & community service, i used to own, manage & coach my own football team, generally for underaged boys.


"With great power, comes great responsibility. Its my curse, its my gift."

"No matter what I do, no matter how hard I try: The ones I love, will always be the ones who pay."

"Human beings are created to stand many things, but being lonely certainly isn't one of them."



Ah Long Bukit Beruntung


View more video clips at Yashi


Tuesday, March 01, 2005

ari ni nak gi tgk skrip

aku ada terima pertanyaan siapa Ilna Padena? x pernah dengar pon...

hisyy! dah terang lagi nak bersuloh? aku maleh nak tuleh nama btol kengkawan artis. so aku guna "alphabets substituting", maxudnya aku gantikan huruf sebenar dgn huruf lain. nanti lelama korang mesti leh "figure out" siapa nama2 yg aku maxudkan tu.

neway...

tghari tadi aku dikejtukan oleh call dr LCK (syrkt produxi Ilna), bercakap dgn dak pompuan nama Melnara@Nara. dia ni PM (Production Mngr) & bila dia sebut je dia call bg pihak Ilna, ngantuk aku tros ilang.

Nara tanya bila leh dtg tgk skrip? ... "Petang karang"

ok. Encik tau jalan nak ke sini? ... "Saya ada bisnes kad Ilna... saya ikut alamat situ la kot."

ok. so jumpa karang pukul berapa? ... "5?"

ok. byebye...


tiba aku teringat, uisy pukul 5 nak gi area Melawati? perhhh... azab gak jem! hmmm...

aku tgk jam br kol 1. raser cam ngantuk balik...

tiba2 fon aku berbunyi lagi... Nara lagi sekali...

"Ada benda lupa nak bagitau. Puan Ilna suruh bagitau ada babak nak kena potong rambut. sebab kena masuk Penjara, ke kena masuk Serenti... Encik sanggup ke?"

kiciknyer hal!... Ilna pon tau apa maxudnya situasi camni... "Boleeeh. janji bayar lebih sikit."

Nara risau, "lebih banyak mana?" ... "500, seribu. tgk banyak mana nak kena potong... Ilna ada? bagi saya cakap dgn dia senang..."

"Puan Ilna pergi Jogja."

"ok, nanti dia balik saya diskas dgn dia..."

"dia balik lambat, 3hb. kita nak start shoot 4hb..."

"hmmm... akauntan tak ada?"

"x ada. so? mcmmana? Encik nak terima tak offer ni?"

"okla... petang karang saya tgk skrip dulu."

hmmm... payah gak. kalo leh aku tak nak tolak sebab yg offer job ni kawan lama. nanti apa lak kata Ilna...

so aku buat keputusan utk terima, walaupun aku blom tgk skrip & tanya psl bayaran.

mlm krg aku bgtau apa hasilnya.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home